Totalt antall sidevisninger

mandag 31. oktober 2011

WL 4 Sandstangen

WL-4 på sandstangen er ikke mye å skrive hjem om,desverre..
Fjellis og jeg ankom 0730 og bølger og brunt vann,var det synet som møtte oss.
Hva skulle vi gjøre med det!??
Vi klarte å eie hverandre så til de grader opp om at det måtte flyttes til andre siden av tangen enn det som var ment..Idiotisk og panisk avgjørelse fra vår side,skulle gitt blaffen i at det var litt bølger,men når det var blikk på andre siden av tangen og matchfiske som sto på tapetet så var tanken god.
Så når Finn E med følge kom så klarte vi å lure med de til å pegge på andre siden..
Det som også var i tankene var at noen aldri har fisket match eller feeder før som stort sett fisker toppknyt eller TAP,at de også skulle slippe massiv motvind..
Men,men gjort var gjort og vi satte igang.
Tommy på Peg 1 dro igang med første fisk og det så vel ut på resultatlista som at det bare var han som fisket :)
Er vel ikke så mye mer å skrive,enn at Tommy fikk mer fisk enn alle oss andre tilsammen.(grattis Tommy)
På seksjonen min var det jeg som dro igang ballet med første fisk etter 3t og et kvarter,første gang jeg har fått fiskeskjelven av en 100gr mort ;)
Da ledet jeg seksjonen men ikke lenge,5min etterpå fikk Runar en også som heldigvis var litt mindre,men jaggu fikk han ikke en til...Makaløs den mannen,men skulle vel bare mangle med den kantplassen ;)  LOL
Jaja,degradert til andre plass og måtte det holde helt inn...
Nei,gett 15 min før slutt så forsvinner duppen til Finn E og gett,han kjører forsiktig inn en 180gr abbor som jaggu holder til seksjonseier(grattis) Runar på andre med 160 og jeg på tredje med 110gr i dette bingo spillet..
Beklager til alle at vi flyttet til den siden,fisket hadde nok blitt vesentlig bedre om vi hadde kjørt der det opprinnelig skulle være.
Runar hadde også forforet den strekka :((

Skal ikke gjenta seg........

2 kommentarer:

 1. No hard feelings fra meg som fikk nulllll fisk,hadde jeg fått alle som svømte forbi eller var på min pegg så hadde jeg vønni klart.Gær ræti dårlig fiske fra mæ,håper jeg får anledning til å fiske søndag. Må få høre programmet tell unga først.
  Steinar

  SvarSlett
 2. Godt å høre Steinar ;)
  Jasså gett hadde du napp? Hørte ikke noe om det ;)

  Tøddy

  SvarSlett