Totalt antall sidevisninger

søndag 25. september 2011

KM Acerina Tunevannet

HVPU


Ja,da var den årlige klubbkonken til Acerina igjen avgjort med tangering av fjorårets plassering
nest sist ;)
Vant gjorde philip Roberts med 9200g på slider, Runar på 2dre med ca 7300g,Lars E  på tredje med 6600g ca. Gratulerer til de 3 Vinnerne.
Vet ikke hva jeg skal si jeg,vi kom dit med håp om lauekamp da med kortstenger 2,5-maks 4m.
Sånn ble det ikke ihvertfall ikke der Tommy,Runar og jeg satt,første timen fikk vi ikke fisken nærmere enn 7-8m toppknyt,må si det var kontraster fra treningsturene der ;) andre time fikk vi fisken inn til 5m toppknyt,gikk jo noe raskere da,men vi så jo at de i andre enden av seksjonen fisket stort sett 3m-5m
så løpet var kjørt for våres del..
Slutten av andre time og første halvdel av 3dje time fikk vi også fisk inn på 2,5-3m, men gleden var kortvarig.
Fisken forsvant ut igjen,og siste 1,5time måtte vi veksle mellom5-8m igjen og bettet falt betraktelig..

Sikkert mange ting som kunne vært gjort annerledes men,lett å være etterpåklok ;)
Feil 1, er at Tapen ikke ble rigget,tror med sikkerhet det hadde blitt tatt en del mer mort på 13m med den enn 8metern. Pga massivt med bomkroking i perioder.
Feil 2,hadde ikke med mortefor(idiotisk avgjørelse) hadde bare med lauefor, og brasmefor til 8metern.
Feil 3, hadde bare laue på kort avstand in my mind før konken.

Men artig var det for det,og at Sperstad`n var med igjen kan man vel ikke si noe annet om at, Velkommen tilbake ;) Acerina trenger deg i kokurransemiljøet igjen..

1 kommentar:

 1. Bra artikkel Tøddy.
  Jeg er ikke overrasket over at det er mange Raufjøringer i toppen.
  Jeg tror rett og slett det kommer av at det er mange i Raufjøringen som fisker ganske mye mere en resten av miljøet. De fleste deltar jo på 9 GPer, NM og LagNM, men i tillegg til dette så er mange i Raufjøringen med på vår og høstfestival i Säffle, prøver også og får til vår og høststevnene i Ørebro, Sensas Open i Lidan, 24 timers i Emsen og Matchman i Jønkjøping. Og det er bare hva vi prøver å få til i Sverige. I tillegg til dette har vi jo våre 12 stevner i MC-serien, og som du nevner, 10 stevner i winter league. Jeg har også på følelsen at Raufjøringen er også de som oftest tar seg en treningstur på ei GP-strekke helga før GP’n, og kombinerer dette med rydding av strekka.
  Og vi fisker veldig ofte sammen. Tror man får mere ut av en treningstur om man er 2 eller flere sammen og fisker. Man får matching, og kan diskutere underveis.
  I tillegg til at vi fisker mye, så bruker vi ennå flere timer på å lese om fisking på nettet, og diskutere fisking på nettet. Flere Raufjøringer abonnerer også på Match Fishing Magazine og Matchangler.com. I tillegg abonnerer jeg på Pole Fishing Magazine, Will Raison Emag og Onlinefishing.tv.
  Men ikke noe hadde vært mere trivelig en om vi ble skikkelig pusha på topp 3 plasseringene i GP-serien totalt. Men vi har på en måte kjempet oss til å sitte på «tronen», og den gir vi ikke opp uten en real fight.
  Lykke til på GP finalen til alle mann. Jeg følger med fra ørkenlandet! ;-)

  SvarSlett