Totalt antall sidevisninger

onsdag 21. september 2011

Forberedelser KM

Nærmer seg Acerinas klubbkonkurranse nå med stormskritt,og forberdelser i den forbindelse
skal gjøres med omhu ;)
Mange skumle deltagere som skal være med. Og kommer ikke utenom 2 forhåndsfavoritter:
Arild Holstad, som alltid er en å regne med om det gjelder fiske etter laue eller brasme ;)
Runar Sperstad, som helt sikkert er 100% Taggad,og en vannvittig god fisker.
Selv om det er en stund siden han konkurerte så har han et instinkt som skremmer ;)
Moro å se han er tilbake,om ikke annet på KM...
Setter oss 4 andre i en outsiderbås,Tonje,LEE,Phillip og Tøddy..
Vi har fått med oss de to eminente fargeklattene fra kongsvinger(Tommy og Fjellis)
som kantfiskere.. Gull ;)
18 nye tackle`r er som er plukket fram for å knytes,
3stk 14*4 -3stk 0,3g-3stk 0,5g til 2metern.
3stk 0,75g-3stk 1,0g til 3metern
3stk 1,0g til 3,5metern.
Tackler for 4-5og 8meter ligger ferdige,og selvsagt skal slider/ match også rigges..
Tror nok det blir mest 16 kroker som kommer til å bli brukt, da det under treningsturen forrige uke ble
massivt med bøyde stammer på 18 krokene.
Men da jeg byttet til 16 krok så gikk alt så meget bedre.
Tipper det kan bli vekter opp mot 17-20kg med småfisk på vinnern,så det kommer til å bli et extremt konsentrasjons stevne. Fokus er da meget viktig noe jeg sliter med i 4 timerskonk med småfisk,har en tendens til å rote litt en halvtimes tid når det har gått 2,5-3t ut i konkurransen.
Så skjerpings må til...

yeye,det var det,så til den ukentlige foringen av marken.. Den trenger også noe godt..
Denne uka blir det en halv appelsin som saften er skvist ut av og et filter med kaffegrut..

3 kommentarer:

  1. Spiser marken kaffegrut altså?
    Alltid hørt at papir/cellulose er bra!?

    SvarSlett
  2. Ja,Niklas kaffegrut er mat for marken og gruten holder på fuktighen lenger,blandet med jord ;)
    Ja,papir er bra for marken,ifølge mr.Mark så bruker han både papir og appelsinkjøtt,,,

    Tøddy

    SvarSlett
  3. har hørt at marken også får noe av styrken/hardheten av og spise papir?

    SvarSlett