Totalt antall sidevisninger

mandag 15. oktober 2012

KM-2012.


Siste ukers "møk" har jeg klart å komme over sånn tålig og har blitt taggad igjen på meite,
og når km for Acerina sto for tur så var lysten på seier meget stor :)
Det er mange hardinger med og klubbmestertitteln står høyt i kurs.Vi var 9stk som møtte idag,og vi kunne fort ha vært 11-12stk men noen måtte melde forfall desverre,..Sfk Acerina har blitt en "storklubb" igjen etter en del år i dvale og det er meget artig,at vi igjen er med å dominerer meitesirkuset og forhåpentlig skal vi også sparke bra fra oss på isen i vinter å ;)
Men tilbake til KM,vi var som sagt 9stk påmeldte og vi valgte å hoppe over de4 første peggene som vi normalt bruker på Remastrekka,og jeg trakk peg 4 dvs normalt peg7 iom at vi hoppet over peg 1 som er normalt nr4.Dette ble bare surr det, ;P men var forholdsvis fornøyd pga at den peggen normalt gir Bream og forhåpentlig litt mort.
Var en del suggær som trakk 8,9 og 10.Spers,Fjellis og Niklas og det var på de "beste"brasmepeggene :S
Jeg hadde Geir oppstrøms meg og Kryz nedstrøms meg og på kant nedstrøms Philip.Valgte å bruke Sensas 3000bremes med 20%leem til 11m plassen til brasme og Mondial Canal gardon til topp4-5.plass til mort.
Koppet i 10 håndfulle med litt oppklipt mark på brasmeplassen og 2håndfulle på morteplass,velger alltid lite for til morten på remastrekka og heller loosefeede ofte når fisken kommer inn.Det har gitt meg best uttelling der nede.
Startskriket gikk og startet selvsagt på morteplassen uten det helt store:( Det gikk 40min før første mort og det var ikke optimalt.
Kryz og Philip nærmest "øste" mort fra første minutt,og jeg hadde ikke sjans og følge de,vet at de 4-6 første peggene på rema er de beste på mort og litt synd at vi ikke tok med de plassene men,gjort er gjort. Ville vente lengst mulig med å gå ut på brasmeplassen for at evt,brasmene skulle få etablere seg på foret før jeg "forstyrret" de.
Hørte at det ikke var noe drag på de andre heller så øynet håp om seier hvis brasmeplassen ville gi meg fisk som normalt ;)
Gikk ut på 11m plassen etter1t og 15min,noe jeg ikke ville gjort om morteplassen hadde gitt meg fisk.Men hadde ikke noe valg da Kryz og Philip allerede hadde 1,5kg hver ca da mot mine 3mort :S
Det gikk ikke mer enn 3min før duppen gikk sakte under og jeg ga tilslag,ei lita brasme på ca100g kom i håven, og jeg valgte da å koppe en håndfull med en gang,fordi nå sto det fisk der.
Gikk så ut igjen og etter 3-4min gikk duppen sakte under igjen og på tilslaget dro det 3m strikk før den slapp,føkkkk garantert en liner som jeg feilkroka :(
Koppet en håndfull igjen med oppklipt mark og gikk ut,men det var stendødt!! Visste jo egentlig det,fisken på Remastrekka er så sær å vanskelig at et misstak så er de borte en time eller to..
Fikk 4 snørrgjøsser der ute neste 15min og valgte da å la plassen hvile en stund.
Fikk noen få mort inne men det var ultratrått..
Kryz og Philip fikk mindre fisk de å nå så det var bra,Niklas var en tur bortom et par ganger og han hadde ikke kjent en eneste fisk:S Hva skjer lissom Kungen blanker,Ikke optimalt..
Kryz gikk ut på 11m plassen sin og ploppa opp 2 brasmer før han også bumpa ei,og da ble det stille hos han der å,.
Da er de på vei til meg tenkte jeg,og gikk ut igjen og 10 min senere lå det ei kg`s brasme i nettet mitt ;) Ahhh gøtt kanskje siste timen ville gi meg litt Bream ;)
Men neida,var stille en halvtime til så gikk duppen sakte under igjen.Tilslag og fast fisk,en 3hg Hybridbastard hadde bitt på,..
Nå var det bare 20min igjen og det blei stille i 19 av de :( siste minutt gikk duppen sakte under igjen,og fast fisk. Måtte kjøre denne som et annet dyr men fikk også denne i håven 10sek før sluttsignal. Gøtt,men hadde ikke sjans på Kryz desverre.
Han veide inn 5820g. Grattis til han,vel fortjent og en verdig vinner ;)Jeg veide inn 2810g på 3dje,110g bak philip på 2dre,. Sånn tålig fornøyd med det,men ikke helt :)Men var dritfornøyd med de nye klærne,de holdt godt i både regn og vind idag og gleder meg til vintern..
Reultater under lånt av:http://sfk-acerina.blogspot.no/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar