Totalt antall sidevisninger

torsdag 14. juni 2012

Gp 3 Åkersvika hadde jeg ikke så mye forventninger til,tror ikke jeg har vært der siden 1999, og den gang husker jeg det kunne være meget peggy!?
Visste ikke hva jeg kunne forvente,men hadde hørt rykter om at det mest sannsynlig ikke kom til å bli noe brasme og ihvertfall ikke før etter ca 3t?
Så forberdelsene ble mort og lauetackler,..
Blandet 3kg lauefor med en halv boks rød trasix for skyende effekt og 2kg sensas grosgardon og 1kg mondial ett eller annet(husker ikke)..'

Trakk peg 12 ved "fugletårnet" kantplass innerst ved en steinsatt vei;gangsti..
Rigget så 3m 4m 5m 7m toppknytt for laue/mort 13m tap og 2 matchstenger på 30m ca.
Var mye aktivitet på laue før start så hadde "litt" trua på de idag,..
Startskuddet gikk å jeg skøt ut 10 mandariner på matchplass,med veldig spredd landing :( og jeg som hadde trent sprettert skyting dagen før med stor presisjon,aiaiai ikke optimal start...
Kastet så ut 12 mandariner på 13m plassen,og kastet konstant ut lauefor og noe pinkies på ca 4m,var nok for grunt til å få de inn på 2m..

Begynte å fiske på 4m etter laue men de var meget trå,så valgte fort å gå ut på 13m plassen med 7m toppknytt.
Bitt med en gang,og første fisk var 2hg`s mort og det fortsatte å bite men klarte ikke å å inn mer enn 2 av 5 mort som bet med toppknytt`n,mye pga elendig fisket fra min side og det som var dumt var at jeg ikke brukte Tap`n isteden,for det var ikke mer drag enn at det hadde vært like kjapt og ikke minst mer sikkert..
Gikk over til lauefiske igjen og da var det litt mer bitt,fikk en og annen feitlaue og det ble jo litt vekt av det,men reven Niklas hadde fisket laue fra start og hadde 40 stk når jeg hadde 11 altså så lå han 1 kg foran etter 35 min tenker jeg..
fortsatte å true etter laue,men fikk de liksom ikke ordentlig idraget,4-5 stk så var de borte igjen virket som trasixskyen skremte de? (fikk all laue 2m fra foret) vekslet litt på matchplass og 13m og lauefiske men det ble ikke noe greie på noen ting idag,angrer grådig på at jeg fisket etter mort i det heletatt,skulle gnudd mer etter laua,og brukt mer tid på 5m toppknytt etter de for de sto langt ut og de var såpass store at jeg muligens hadde fisket meg opp en plass med mer tålmodighet??

Men veide inn 4,2kg og endte på 3dje,ikke helt fornøyd med det.
Har ambisjoner om topp3 i serien iår men da må det skjerpings til,håper på et sykt lauefiske på Rælingen neste gp :))

Niklas og Runar blir vanskelig å hamle opp med iår,men man kan ikke gi seg uten kamp.
Mange stevner igjen å gjøre det på,så neste gang er det 1er på Tøddy igjen :)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar