Totalt antall sidevisninger

mandag 28. mai 2012

GP 2 Bjørkelangenkanalen

Da var turen atter kommet for Bjørkelangenkanalen og GP 2 og igjen gikk turen tidlig hjemmefra,Fjellis og jeg annkom 0700 og da var Finn W og Kirsti allerede på plass.
Gikk raskt igang med å fylle tralla å blande for.
Da gikk det ann å prate å tulle litt igjen da før start :) Viktig synes jeg å slippe litt løs..
Idag bestod blandingen av 1kg Mondial special kanal gardon,1kg sensas grosgardon og 1kg sensas terre de riviere( det var da sabla mye for)..'
Blandet også idag til laua og det bestod av 2kg mondial rapide,1kg sensas orange ablette og en boks rød trasix til å få en mer skyende effekt(Tips fra Niklas,takker)

Har vært i kanalen her 3 ganger før og har alltid sittet på den seksjonen nedstrøms brua,og da alle gangene uten unntak på peg14-15..Med som regel dårlige plasseringer,3dje som beste!!

Trekte idag peg 7 oppstrøms brua og var sånn tålig fornøyd med det..
Fikk som naboer Thomas på peg 8 og Odd H på peg 6. Ikke den enkleste motstanden akkurat ;)
Nedstrøms Thomas satt en ny kar som det var store forventninger til Leszek Kupczyk,men det er ikke lett for han heller i et nytt land og helt andre forhold enn det han sikkert er vandt til,og da siste peggen nedstrøms kant trakk Tonje,.Pleier å være en bra plass det så hadde litt å bryne meg på idag..

Fikk nå plassert meg på peggen da,og ryddet den for et 20talls blekker så var jeg klar for det som måtte komme.
Foret 4 mandariner på 10m tap en meter fra andre siden og foret bare der idag,for jeg regnet med at det var laua det måtte satses på.
Foret også hele tiden etter laua, uten å stoppe der idet hele tatt idag,loosefeedet også noe pinkies innimellom.Og hvilken skyeffekt det fikk med Trasix ;)
Startskuddet gikk å startet med laua,det var tregt men fikk en og annen hele tiden,det gjorde også TH og OH men,det dabbet av ganske fort.
Vi gikk ut alle 3 på tapplass og vi fikk fisk kjapt,men det var ikke så store morter.
Mens jeg fisket der ute så foret jeg etter laua som om jeg fisket etter de,hele tiden. La merke til at naboene ikke foret så mye som meg etter laue og valgte da å droppe mortefiskinga,da jeg anntok at det ble mer vekt av laua hvis det ble drag..

Ettersom jeg foret jevnere enn Thomas og Odd H så trakk jeg nok laua en periode vekk fra de, og det virket som jeg holdt tålig følge med de hele tiden.
Tror nok jeg hadde 3-5 lauer pr mort de fikk og det var nok rimmelig jevnt.
Droppet morteplassen helt og hadde all in på laua siste 3,5t ca..
Virket som om det var noe bedre drag ved at jeg kastet 2 klyper med for ved hvert utkast enn ei klype som normalt,har nok noe med at det er strømmende vann og skyen forsvinner fortere.

Sluttsignalet gikk å jeg var rimelig sikker på at Odd Henning hadde tatt det iom at han hadde et drag på laua siste halvtimen på bare 1m mens jeg måtte hele tiden fiske 3-3,5m..
Men det viste seg at jeg tok feil og slo han med ca 8hg og tilogmed Thomas og Leszek snek seg imellom ;)
Yes,årets 1ste seksjonseier iboks,og hvilket jevnt fiske..

1 Håvard Rødland Team SMG Acerina INT 7 4440
2 Thomas Ødegård Gjøvik&Toten SFK INT 8 4110
3 Leszek Kupczyk NAT 9 3870
4 Odd Henning Hansen Gjøvik&Toten SFK INT 6 3660
5 Tonje Hauger SFK Acerina NAT 10 2110

2 kommentarer:

  1. Trasix'en skyet bra ja? :)
    Grattis igjen med seksjonsseier!

    Og der kom det ennå en Tøddy spesial. Dobbelfòring. ;-)

    SvarSlett
  2. Ja,det futtet rimelig bra ja,skyen lå der gjennom hele peg`n og forsvant akkurat tidsnok til at den ble borte før Thomas ;) måtte fore 2m oppstrøms så sto fisken ca 3m på nedsiden av foret."Dobbelforing"har funket bra både i bjørka og i hobøl ifjor,temmelig like strømforhold..

    SvarSlett