Totalt antall sidevisninger

mandag 7. november 2011

WL-5

Da var vi halvveis i årets wl serie og ikke en seier ennå:( Skal vel egentlig være fornøyd med 2 andre og 2 tredje plasser men har høyere ambisjoner gett,så de treeræne skulle jeg vært foruten..
Men nok om det,WL 5 gikk på Sandstangen igjen men motsatt side fra forrige helg,og det ble mere fisk der.
Var på plass 0715 sammen med Spers og LEE,vi skulle sondere og pegge og valgte å ta det tidlig.
Det vi ikke så var et massivt sivbelte 20m ut mellom peg3 og 4 som delvis ødela for Spers på 3ern og Steinar på 4ern,men de fikk det til alikevel de ;)
Trakk selv peg 5,midt i mølja igjen...
Valgte å fiske på ca 30m ut hvor det var en dybde på ca 2m,blandet sammen 2kg traper magic ploc og 1 kg traper vinterfor,og farget det mørkelilla..Skule vært svart men det røde foret iblandet svart farge ble til denne macho lillafargen..
Hadde i 2dl hamprø,og en liten neve pinkies,og grunnfora 12 mellomstore baller,på matchplassen.
Fikk således fisk på de 2 første utleggene før det stilnet 15 minutters tid,så etter det var det jevnt å trutt fisk,men var vanskelig å se nappene til tider.
Prøvde å variere på agn og dybde men merket ingen forskjell,så valgte å fiske på det jeg syntes fungerte greiest,1maggot og en 2cm bit av mark, 5cm over bunn..
Endte på 2dre plass,bare gruset av Rune på peg 8,som hadde et større snitt på fisken+ 2-3 bonus buker.
Allt iallt fornøyd med fiskinga men skulle ønske jeg hadde et par matchstenger til for lettere å kunne variere fiskinga..2stk blir litt snaut på mortefiske som det helst bør varieres en del på .

Neste stevne håper vi kan gå sin gang på remastrekka.

da får vi håpe fisket blir sånn ;)
og ikke sånn.....
Tar en tur til strekka på torsdag og legger ut rapport da..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar